Kamiina kuumana jälleen!

Tämä syksy on ollut monella tapaa erilainen syksy. Olemme Oulun päässä keräilleet itseämme kasaan Okon muutettua Isoon Kaupunkiin (siis Helsinkiin) ja keikkarintamalla on myös pidetty hieman hiljaiseloa. Joskus pysähtyminen on ihan paikallaankin. (Siitä kertoo biisimme Hierrokin. Kuuntele se täältä.)

Kaikki ovat touhunneet tahoillaan omia juttujaan (esim. yksi on jatkanut jo filosofiselle tasolle yltänyttä remonttiprojektiaan Hietasaaren metsämaisemissa, toinen löytänyt koripallon uudelleen, joku mennyt kihloihin bändikavereiden tietämättä ja kuka nyt mitäkin). Itse olen matkustanut erinäisillä työmatkoilla enemmän koko syksyn aikana kuin useampina vuosina yhteensä, välillä tuntuu että olen kokoajan matkalla.

Nyt kuitenkin matkaamme jälleen yhdessä koko Bajo Cero! Eilen kokoonnuimme Bajo Ceron Oulu-edustuksen kanssa pitkästä aikaa treenaamaan tulevan viikonvaihteen minikiertuetta varten.


Kamiinaa lämmitettiin tunteella ja tästä on hyvä jatkaa taas yhdessä kohti niitä syksynviileitä elektroakustisia world-fusion-eksperimenttejä. Ja ennen kaikkea, rakkaita ystäviä.

Bajo Ceron Rewind-minikiertue Helsingissä ja Hämeenlinnassa 31.10.-2.11.2013.

– Anna